Live Streaming Kelantan Vs PKNP 10 Mei 2018


Live Streaming Kelantan Vs PKNP 10 Mei 2018. Skuad Ubi Muda Kelantan bakal meneruskan perlawanan Liga Super 2018 untuk perlawanan ke 10. Kali ini bakal menentang PKNP FC yang menewaskan mereka pada 2 Mei 2018 dengan jaringan 2-0 di tempat lawan.

Perlawanan ini bakal menguji kemampuan seterusnya Ubi Muda bersandarkan kemenangan ke atas Kuala Lumpur dengan Jaringan 4-2.

Pada perlawanan tersebut, Kelantan hanya turun dengan seorang import iaitu Cassio mengemudi pertahanan bersama Nik Shahrol Azim.

Tengah dikemudi oleh Danial Haqim, Nik Akif yang berjaya mengawal rentak permainan dengan cemerlang. Selain duo gandingan ini, seorang lagi ubi muda perlu di beri perhatian ialah Nik Azli Nik Alias yang meledak gol pembukaan menentang Kuala Lumpur tempoh hari.

Mampukah Ubi Muda ini terus mempamerkan konsistensi untuk perlawanan mendatang?

PEMBELIAN TIKET ONLINE STUBAPP PERLAWANAN KELANTAN VS PKNP FC MALAM ESOK.
------------------
LEBIH MUDAH DAN SENANG.TAK PERLU BERATUR DI KAUNTER TIKET.
------------------
Jualan tiket Online Perlawanan unifi LIGA SUPER 2018 antara KELANTAN bertemu PKNP FC 11hb malam esok sudah mula dijual sekarang.

Dapatkan di Google Play atau Apple Store dengan memuat turun aplikasi STUBAPP atau layari laman web www.stubapp.com untuk pembelian tiket.Tarikh tutup pembelian tiket online adalah sehari sebelum hari perlawanan.

Cara-cara pembayaran adalah melalui Kad Kredit,Debit,Online Banking atau mana cawangan 7 eleven berhampiran.CUKUP MUDAH !

Live Streaming Kelantan Vs PKNP 10 Mei 2018

Perlawanan : Kelantan vs PKNP

Tarikh : 10 Mei 2018

Masa : 9.00 PM

Live Streaming Kelantan Vs PKNP 10 Mei 2018 Live Streaming Kelantan Vs PKNP 10 Mei 2018 Reviewed by Abdul Wafi on May 10, 2018 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.